PEŠIĆEVE MUKE PRED BITKU ZA BRITANIJU: Posle Nedovića, reprezentacija Srbije ostaje bez još jednog asa Zvezde?

Autor:

Sport

09.11.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi pred duel u Njukaslu sve brojniji.

PEŠIĆEVE MUKE PRED BITKU ZA BRITANIJU: Posle Nedovića, reprezentacija Srbije ostaje bez još jednog asa Zvezde?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Luka Mitrović

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Mundobasket nastavlja u petak gostovanjem Velikoj Britaniji, a meč u Njukaslu mogao bi da propusti košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

Dobrić je podvrgnut terapijama, u utorak nije trenirao sa ekipom, a prema pisanju "Mozzartsport-a", još uvek postoje šanse da se nađe na parketu. Ipak, one nisu velike, a sve zavisi od srede i odgovora na itanje da li će moći da trenira sa ostatkom ekipe.

"Orlovi" imaju imperativ pobede na Ostrvu, a selektor Svetislav Pešić već je ostao bez nekolicine igra, što zbog povreda ili klupskih zabrana (Nedović, Koprivica, Kalinić, Marinković i Davidovac).

Republika

Foto: Starsport

Pešićevim mukama nema kraja uoči susreta sa Britancima

Dobrić je poslednji put za nacionalni tim igrao letos, protiv Grčke u "Štark areni", susret sa Turskom je presedeo na klupi, a nije se našao na Karijevom spisku putnika na Evropsko prvenstvo.

Duel sa Britancima zakazan je za 20 sati, a Srbija kvalifikacije nastavlja 14. novembra, kada će ugostiti Turke.

Ujedno se u četvrtak nastavlja takmičenje u Evroligi, a Večite rivale očekuju izuzetno teška gostovanja. Partizan ide na noge Olimpijakosu, dok će klub sa Malog Kalemegdana odmeriti snage sa Fenerbahčeom u Istanbulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading