ŽELJKOV PARTIZAN KAO DA JE UKLET: Oglasio se Obradović - ŽESTOKE MUKE za crno-bele uoči meča sa Olimpijakosom!

Autor:

Sport

09.11.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi za "Parni valjak" se gomilaju, ali Žoc nije želeo da kuka i traži alibi.

ŽELJKOV PARTIZAN KAO DA JE UKLET: Oglasio se Obradović - ŽESTOKE MUKE za crno-bele uoči meča sa Olimpijakosom!

Foto: Starsport

Veliki problemi za Željka Obradovića uoči puta u Atinu

Trener Partizana Željko Obradović suočava se sa "vraški" teškim zadatkom, pošto će crno-beli u okviru 7. kola Evrolige pokušati da se suprotstave Olimpijakosu bez čak šestorice igrača.

Aleksa Avramović, Alen Smailagić, Balša Koprivica, Dante Egzum, Danilo Anđušić i Uroš Trifunović neće putovati u Atinu, prva četvorica zbog povrede, dok će bekovski tandem predstavljati reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Situacija je takva, kakva je. Nećemo da se žalimo. Idemo da se borimo i odigramo što je bolje moguće u datim okolnostima - izjavio je Žoc uoči puta u grčku prestonicu, bez želje da traži alibi za eventualni poraz, a potom je pojasnio status krilnog centra Alena Smailagića:

- Smailagić je počeo da trenira, pomogao nam je na prethodnom treningu u nekim situacijama, naravno on ne putuje jer još uvek nije spreman.

Republika

Foto: Starsport

Smailagić se uskoro vraća na parket

Još vremena nije potrebno samo bivšem NBA asu iz Koteža, već i Australijancu Danteu Egzumu.

- Mora da se shvati da je on imao dugačku pauzu. Potrebno je vreme. Za Egzuma takođe. On sada miruje 15 dana, pa ide na kontrolu gde će biti doneta odluka za dalje.

Republika

Foto: Starsport

Agzum propušta okršaj u Pireju

Crveno-beli su elitno takmičenje otvorili skorom 4-2, a trofejni stručnjak imao je samo reči hvale za narednog rivala "Parnog valjka".

Odlična ekipa koja je bila na Fajnal foru. Dugo su zajedno, imaju odlične igrače na čelu sa Vokapom i Slukasom koji uvek donose najbolje odluke - podvukao je Željko Obradović, uz napomenu da "ne oseća pritisak" nakon tri vezane pobede u Evroligi.

Nema dileme da Čačanina čeka vreo doček u dvorani "Mira i prijateljstva", budući da je najveće uspehe zabeležio na klupi rivalskog Panatinaikosa, a duel Olimpijakos - Partizan počinje u četvrtak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading