DETONACIJA U PARTIZANU: Željko Obradović najavio POJAČANJE!

Autor:

Sport

05.11.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti za sve navijače KK Partizan.

DETONACIJA U PARTIZANU: Željko Obradović najavio POJAČANJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su u četvrtak u Atini ekipu Panatinaikosa, rezultatom 91:89, ali su pobedu "platili" povredom rezervnog centra.

Balša Koprivica, rezervni centar crno-belih, povredio se na utakmici u "OAKA" areni, a posle pregleda je ustanovljeno da je Koprivica polomio šaku i da ga očekuje duga pauza.

Republika

Foto: Starsport

Balša Koprivica u dresu Partizana

Ovo predstavlja dodatan problem za Obradovića, koji već sada muči muku sa brojem igrača u rotaciji, pa je sada sigurno da Partizanu treba pojačanjeu što skorijem roku. Toga je svestan i trener "parnog valjka", koji je najavio novi potpis u Partizanu.

- U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Razmišljaćemo i videćemo koje su nam mogućnosti. Moramo da vidimo šta je najbolje za tim u ovom trenutku - izjavio je Obradović.

Videćemo da li će Partizan reagovati, pošto već od ranije ne računaju na Aleksu Avramovića i Alena Smailagića, a raspored je ove sezone paklen, pošto se svake nedelje igraju makar dve, a vrlo često i tri utakmice nedeljno.

Republika

Foto: Starsport

Avramović i Smailagić i dalje čekaju debi ove sezone

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Crno-beli trenutno imaju skor od po tri pobede i poraza u Evroligi, a u narednom kolu ponovo gostuju u Atini, ali ovoga puta ekipi Olimpijakosa. Pre toga, Partizan očekuju obaveze u Aba ligi, gde će u nedelju od 17 časova gostovati u Čačku, ekipi Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Neko iz mase

05.11.2022 14:32

Ja sam grobar al brate ovi nije Partizan nego gomila crnaca i steanaca. Pre su sa samo domaćim igračima dolazili do fjanal fora a sad ne mogu ništa...

Darko

06.11.2022 16:57

@Neko iz mase - Ajde ne lupetaj.

Slaven

07.11.2022 19:18

@Neko iz mase - Ne jedi govna. Pun mi je takvih koji pocinju komentar recima ja jesam navijac itd. A ni na jednoj utakmici nije bio. Svako ko nosi sveti dres mi je isti ako gine za njega na terenu.