PARTIZAN DOBIO DVA TOP IGRAČA! Grbović o PREPORODU crno-belih - Željko uradio VELIKI POSAO!

Autor: N. K.

Sport

04.11.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as "Parnog valjka" analizirao start takmičarske godine.

PARTIZAN DOBIO DVA TOP IGRAČA! Grbović o PREPORODU crno-belih - Željko uradio VELIKI POSAO!

Foto: Starsport/Twitter/KK Partizan

Košarkaši Partizana nanizali su tri evroligaške pobede, a legendarni as crno-belih Goran Grbović rekao je da je Željko Obradović izgradio "moćan tim".

Grbu je naročito oduševio napredak Jama Madara, kao i Džejmsa Nanelija, pa je poručio da su to dva ozbiljna "pojačanja" u odnosu na sam start sezone.

- Mnogi su bili zabrinuti posle lošeg početke, pre svega rezultatsi. Partizan je prokockao pobedu u Vitoriji, na neverovatan način, potom je poklekao pod pritiskom "arene" sa Milanom, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Iskreno, nisam očekivao tri vezana slavlja - to je fenomenalna stvar. Crno-beli su slavili u grotlu Atine, očigledan je napredak iz dana u dan, Željko to sve radi maestralno, značajno je unapredio Madara i Nanelija koji sada bukvalno nose tim, Panter igra kapitenski, baš kao što treba - počeo je Grbović razgovor za naš portal, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Žoc preporodio Madara

- Mnogi zameraju što nema dovoljno domaćih ili mladih igrača. Partizan nije fabrika, Obradović nije zadužen za razvoj košarke - to je posao Košarkaškog saveza Srbije. Naša dva najveća kluba igraju Evroligu, to je vrhunac evropske košarke, a kvalitetnih domaćih košarkaša je sve manje. Uzrok tome je katstrofalan rad u mlađim kategorijama - jasan je Goran Grbović.

Zvezda teško do Top 8

Kluba sa Malog Kalemegdana sezonu u Evroligi otvorio je sa 1-4, a bivši reprezentativac naše zemlje mišljenja je da će crveno-beli teško uspeti da se umešaju u borbu za doigravanje.

- Biće veoma teško za Zvezdu, naročito ako izgube u kneževini. Kada startuješ sa 1-5, primer4a radi, neophodna je serija pobeda koju je teško napraviti, jer se očekuje da ostali velikani budu u sve boljoj formi, kako sezona odmiče. Problem crveno-belih je činjenica da su promenili trenera, a Evroliga je zahtevno takmičenje koje "melje" - ocenio je Grbović.

Podsetimo da će Partizan naredne nedelje gostovati Olimpijakosu, dok Zvezda elitno takmičenja nastavlja večeras u Monaku (21 čas).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI

04.11.2022 22:48

Koja FILOZOFIRANjA ! Dajte bre PLEJ I centar. Igramo sa 7-8 igraca.