KONAČNO! SORAJA SE JAVILA DRUGARICI IZ BOLNICE: Evo kako se starleta oseća nakon jezive saobraćajne nezgode!

Autor:

Zabava

09.11.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sorajina drugarica tvrdi da joj se starleta javila iz bolnice

KONAČNO! SORAJA SE JAVILA DRUGARICI IZ BOLNICE: Evo kako se starleta oseća nakon jezive saobraćajne nezgode!

Foto: ATA Images

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je Soraja Vučelić imala saobraćajnu nesreću i da joj se bore za život, a od tada su o starletinom zdravstvenom stanju objavljivane su razne informacije.

Soraja navodno ipak nije imala teške povrede, već, kako tvrdi njena drugarica, radi se o nagnječenu rebra i ona nije imala operacije zbog unutrašnjeg krvarenja zbog kojeg joj je život visio o koncu, piše Kurir. 

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Starletina dobra drugarica, koja je uspela da strupi u kontakt sa njom, tvrdi da joj je Vučelićeva rekla da nije imala teške povrede i da je sada dobro.

Republika

Foto: instagram.com

Soraja Vučelić

Soraja joj je ispričala kako je imala lakšu saobraćajnu nesreću i da nema teže povrede, kao i da je čeka jedna intervencija u lokalnoj anesteziji.

- Sada sam dobro, nisam imala ozbljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK - kazala je Soraja kada se javila svojoj prijateljici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Volga Volga

09.11.2022 16:31

Kaže, samo joj izdušila leva sisa! Sad će to da zakrpe, napumpaju i eto nje u novoj, još skupljoj limuzini. Za inat dušmanima..🤣