KAPA DOLE! ZATVORENICI POKAZALI VELIKO SRCE: Čačani koji su na izdržavanju kazne u KPZ Niš skupili preko 400.000 dinara za lečenje male Nađe i to nije sve!

Autor:

Vesti

12.11.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prva akcija prikupljanja sredstava od strane zatvorenika u KPZ Niš.

KAPA DOLE! ZATVORENICI POKAZALI VELIKO SRCE: Čačani koji su na izdržavanju kazne u KPZ Niš skupili preko 400.000 dinara za lečenje male Nađe i to nije sve!

Foto: RINA

Nađa Đerović

Veliku humanost pokazala je grupa Čačana koja se nalazi na izdržavanju kazne u KPZ Niš, koji su pokrenuli akciju za prikupljanje pomoći za lečenje petogodišnje Nađe Đerović iz Čačka, koja boluje od cerebralne paralize i lečenje mora nastaviti u SAD-u.

- U ovoj akciji prikupljeno je čak 410.000 dinara koji su uplaćeni na račun devojčice. Inače, ovo nije prva akcija prikupljanja sredstava od strane zatvorenika u KPZ Niš. Pre Nađe, prikupljali su novac za lečenje Gavrila Đurđevića iz Kragujevca - potvrđeno je za RINU.

Za zdravlje male Nađe do sad je u Čačku organizovano nekoliko humanitarnih akcija, a sve u cilju njenog izlečenja u SAD.

Nađa Đerović prevremeno je rođena i boluje od cerebralne paralize. Od rođenja traje bitka za njeno zdravlje. Predstoje joj dve operacije u Americi.

- Očekujemo mnogo od operacije u Americi. Novac je sakupljen i uplaćen na račun bolnica, ali ono što sada nedostaje jeste novac za postopertivni period. U naredne dve godine to je puno novca i svaka podrška nam puno znači - rekla je Milica Đerović, Nađina majka.

Kaže da Nađa napreduje na fizikalnim terapijama, ali da se tek posle operacije u Americi očekuje značajnije poboljšanje.

 

Tokom proteklih meseci za pomoć Nađi u Čačku je organizovan humanitarni bazar "Ulica otvorenog srca, za Nađin prvi korak", a organizovani su i sportski turniri, a novac se prikuplja i preko humnitarne fondacije.

Pomozimo Nađi

Slanjem SMS poruke: Upišimo 946 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human946 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000823232-70

Uplatom na devizni račun: 160600000082357996
IBAN: RS35160600000082357996
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading