VASILIJE IMA ROK 4 DANA DA SKUPI NOVAC ZA LEČENJE: Srbijo, budi humana! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.11.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Vasilije ponovo stane na svoje noge! Budimo humani!

VASILIJE IMA ROK 4 DANA DA SKUPI NOVAC ZA LEČENJE: Srbijo, budi humana! (FOTO)

Foto: Printscreen/fondacijabudihuman

Vasilije Urošević

Vasilije je u avgustu 2019. godine pao sa četvrtog sprata i ostao nepokretan. Prilikom pada je zadobio frakture pršljenova C6, C7 i Th1 sa posledičnom kvadriparezom teškog stepena, kao i subarahnoidalnu hemoragiju.

Operisao je sedmi vratni pršljen na Urgentnom centru. Nakon operacije, Vasilije je počeo pomalo da pokreće ruke iz ramena i laktove. Donji ekstremiteti su oduzeti i ne pokreće ih. Ima veliki dekubit četvrtog stepena koji je vrlo opasan i neophodna mu je plastična operacija. Lekari preporučuju i operaciju matičnim ćelijama. Vasilije još uvek diše preko traheostome i ima kateter.

Vasiliju su neophodna sredstva za nastavak lečenja u banjskim uslovima, za rehabilitacije i specijalističke preglede, operacije, stimulacije, fizioterapije, stomatološke usluge, tretmane matičnim ćelijama, za ortopedska pomagala, medicinski potrošni materijal, pelene, robotiku, kineziterapije, kao i za putne troškove i smeštaj.

Foto: printscreen/humanitarna fondacija budi human

 

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading