SRBIJO, POMOZI! ALEKSANDRI JE HITNO POTREBNO LEČENJE U INOSTRANSTVU: Devojka (27) ima tumor na mozgu koji nije moguće operisati, ali postoji nada (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

26.10.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Dinić ima zloćudni karcinom - Glioblastomu WHO gradus 4.

SRBIJO, POMOZI! ALEKSANDRI JE HITNO POTREBNO LEČENJE U INOSTRANSTVU: Devojka (27) ima tumor na mozgu koji nije moguće operisati, ali postoji nada (FOTO)

Foto: budihuman.rs

Aleksandra dimić boluje od tumora na mozgu

Srbijo, pomozi! Prikuplja se novac za mladu Aleksandru Dinić, koja boluje od teške bolesti za koju je potrebno lečenje u inostranstvu.  Vreme od ključnog značaja za ovu dvadesetsedmogodišnjakinju.

U maju mesecu 2022. godine Aleksandra Dinić odlazi na magnetnu rezonancu zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja. Magnetna rezonanca pokazuje veliku promenu na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana.

Aleksandri je u junu mesecu 2022. godine na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu - Glioblastomu WHO gradus 4.

Foto: budihuman.rs

Aleksandra Dinić ima karcinom mozga

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru, a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Foto: budihuman.rs

Aleksandra Dinić mora na lečenje u inostranstvo

Aleksandri možete da pomognete na sledeći način:

Slanjem SMS poruke 1360 na 3030 

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001468223-53

Uplatom na devizni račun: 160-6000001468323-44

IBAN: RS35160600000146832344

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading