NESVAKIDAŠNJA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Ovčice se razmilele, nedostaje im samo pastir

Autor:

Vesti

26.10.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko bizarna, toliko i smešna scena dočekala je Beograđane koji su ovog jutra krenuli iz svojih domova u Bloku 71 na posao, desetak ovaca stajalo je nedaleko od parkinga koji se nalazi između zgrada.

NESVAKIDAŠNJA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Ovčice se razmilele, nedostaje im samo pastir

Foto: Serbia live Beograd

Prvi jutarnji zraci, mir, tišina, blejanje ovaca...prava seoska idila, s tim što - nema veze sa selom, budući da su se ove životinje ujutru "razbaškarile" između zgrada u bloku 71 na Novom Beogradu.

Neverovatna scena za zamisliti, ali zahvaljujući video zapisu objavljenom na zvaničnmom Telegram nalogu SERBIA LIVE - BEOGRAD, možemo videti, da ih ima desetak i da potpuno opušteno, kao da pored njih ne prolaze konstantno automobili i da se ne "budi" gradska vreva stoje i brste travu i u čitavom ovom prizoru, jedino što nedostaje je jedan pastir.

- Najbolja je trava na Nbgu.

- Konačno povratak prirodi 

- Grad Beograd angažovao košenje trave

Samo su neki od komentara koji su se našli na pomenutoj Telegram stranici SERBIA LIVE - BEOGRAD.

Ovo nije prvi put da se različite životinje mogu videti u blizini stambenih objekata širom Beograda, do sada su to mahom bile ovce, ali u pojedinim slučajevima dešavalo se i da poneka koza završi u ulazu zgrade na Voždovcu, o čemu je Republika pisala jednom prilikom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ovce na novaku

26.10.2022 13:44

a cobani u centru...