SPREMA SE SPEKTAKL! Večeras od 20 časova na InstaTV takmičari ''Prvog benda Srbije'' imaće svoj PRVI VELIKI KONCERT!

Autor:

Zabava

06.11.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras na InstaTV u 20 časova, prvi koncert takmičara ''Prvog benda Srbije''.

SPREMA SE SPEKTAKL! Večeras od 20 časova na InstaTV takmičari ''Prvog benda Srbije'' imaće svoj PRVI VELIKI KONCERT!

Foto: printscreen/RTV Pink

Novinar i član kabineta direktora Pink Media Grupe Željka Mitrovića Marko Đedović deo je produkcije "Prvog benda Srbije", koji je je prošlog ponedeljka krenuo sa emitovanjem na InstaTV-u. On je gostovao u "Novom Vikend Jutru" kod Jovane Jeremić, gde je najavio veliki spektakl.

Naime, večeras od 20 časova na InstaTV-u, gledaoci će moći da isprate prvi veliki koncert takmičara najvećeg muzičkog talent šou programa na ovim prostorima.

- Evo, upravo je Željko Mitrović ušao kod naših kampera u "Prvom bendu Srbije" pred njihov veliki večerašnji koncert koji počinje od 20 časova na InstaTV-u! Željko im je odneo poklone, posetio ih da vidi kako napreduju, kako teku pripreme... Oni rade autorske pesme, kao i "kavere" (obrade), tako da će to biti prezanimljivo večeras, savetujem gledaocima na obavezno budu uz InstaTV od 20 časova. Biće spektakl - isitče Đedović i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović najavio prvi koncert takmičara Prvog benda Srbije

- U pitanju je pop-rok muzika, ima dosta talenata. Sve je spremno za scenske nastupe, ali naravno, kako to biva u zatvorenom prostoru, za kratko vreme rodile su se i ljubavi, simpatije, ali nama je poenta muzika. Nećemo zanemariti međuljudske odnose, ali muzika je naš fokus. Mentori svakog dana rade sa njima, oni svake večeri imaju koncerte i izvode "kavere". Gledaoci ocenjuju i glasaju preko naše internet stranice instatv.rs, na kokoj ja upravo uživo gledam posetu Željka Mitrovića - kaže Marko, koji otkriva koliko novca će dobiti pobednik ovog projekta:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović o takmičarima Prvog benda Srbije

- Mesečno imaju svoje plate, a najbolji bend Srbije na kraju dobija 60.000 evra, ali raspoređeno po članovima benda. Svaki član benda će dobiti po 10.000 evra na mesečnu platu, koja nimalo nije mala. Još jednom pozivam sve gledaoce da nam se od 20 časova pridruže na kanalu InstaTV, i da svi zajedno ispratimo veliki koncert - zaključuje Marko Đedović u "Novom Vikend Jutru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading