Pomozimo Jovanu slanjem 88 na 2407!

Autor:

Vesti

03.11.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petogodišnji Jovan ne priča, ne hoda, stoji uz pridržavanje, komunicira gestom, puzi i još uvek nosi pelene!

Pomozimo Jovanu slanjem 88 na 2407!

Foto: Fondacija – humanost bez granica

Jovan Memetović (2017) je prevremeno rođena beba u 27. nedelji trudnoće i to sa samo 1200 g i 36 cm ali i sa puno dijagnoza. Tri i po meseca je u Beogradu lečen na Neonatologiji. Kada je napokon pušten sa klinike, bio je slep.

Porodica je uz veliku borbu prevazišla mnogo teških trenutaka. Uspeli su da se izbore sa mnogim zdravstvenim problemima ali jedna jedina dijagnoza je i danas ostala, a to je cerebralna paraliza.

Foto: Fondacija – humanost bez granica

Jovan Memetović

Jovan ne priča, ne hoda, stoji uz pridržavanje, komunicira gestom, puzi i još uvek nosi pelene. Jovan ima stariju sestru koju obožava, ali mu najteže pada što ne može da se igra sa njom onako kako bi voleo.

Porodica je pronašla mogućnost da Jovan napreduje ali da bi se to postiglo, potrebno je lečenje matičnim ćelijama. Lečenje košta 10.000 evra po tretmanu ali nažalost porodica nije u mogućnosti da finansira Jovanu potrebnu terapiju. Neophodna su dva do tri tretmana da Jovan bude kao i sva deca njegovog uzrasta, da normalno hoda, priča, sam jede, pije...

Foto: Fondacija – humanost bez granica

Jovan Memetović

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Jovanu u njegovoj borbi za prvi korak, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 88 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija – humanost bez granica

 

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Jovanu!

Dinarski račun: 160-487302-57

Devizni račun: 00-540-0002394.1

IBAN: RS35160005400002394154

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: Fondacija – humanost bez granica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading