BEZ POBEDNIKA U GARDINOVCIMA: Milanov heroj Borca! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Druge novosadske lige igran je meč u Gardinovcima. Hajduk je dočekao ekipu Borca iz Rakovca, meč je završen podelom bodova. Rezultat je posle poslednjeg sudijskog zvižduka glasio 1:1.

BEZ POBEDNIKA U GARDINOVCIMA: Milanov heroj Borca! (VIDEO)

Foto: FK Borac Rakovac

Siniša Milanov

Od samog starta viđen je odličan susret u Gardinovcima. Obe ekipe su u utakmicu ušle sa željom da uzmu sva tri boda, otvorenom igrom bez kalkulacija.

Republika
 

 

Mreža se prvi put zatresla u 13. minutu. Posle kornera najbolje se u kaznenom prostoru gostiju snalazi Bogoljub Tošić koji postiže gol za 1:0. 

 

 

Posle ranog gola obe ekipe su dodatno podigle nivo trčanja u nameri da se postigne drugi ili prvi gol na jednoj ili drugoj strani. Bilo je i dosta prekida u prvom poluvremenu zbog startova. Glavni sudija meča Nikola Milojević je u prvih 45 minuta meča pokazao jedan žuti karton. U beležnicu je upisan Prolić Marko zbog bezobzirnog starta. 

Prvi deo igre završen je minimalnom prednošću domaćeg tima. 

Posle samo pet minuta igre u drugom delu, oba trenera vrše po jednu izmenu. Nešto konkretnija igra u napadu sastava iz Rakovca dovela je do novog gola na meču. 

Lopta je u mreži završila kao i kod prvog gola posle udarca iz ugla. Odličnu loptu u peterac domaćina ubacio je Aleksandar Milanov, na drugoj stativi ubacuje je u gol Ivan Trifunov za 1:1.

 

 

Od izjednačujućeg pogotka oba tima spuštaju ritam utakmice, čeka se greška protivnika kako bi se ugrozio gol, ali se i čuva svoja mreža. Viđen je veliki broj startova i prigovora glavnom sudiji. Javne opomene su do kraja meča dobila čak još šest igrača, četiri u domaćem i dva u gostujućeg sastavu.

U 75. minutu sudija pokazuje na belu tačku, prilika za domaći tim da se opet vrati u prednost. Šutirao je igrač Hajduka u golmanovu levu stranu, ali je Siniša Milanov odbranio udarac na gol.

Na kraju podela bodova u Gardinovcima. Junak gostujućeg tima je svakako Milanov koji je uspeo da odbrani kazneni udarac. Ovaj meč je bio deseti duel ove dve ekipe, a po prvi put viđena je podela bodova u međusobnim susretima.

Hajduk (Gardinovci) - Borac (Rakovac) 1:1 (1:0)

Hajduk: Josimov, Smiljanić, B. Ilić, Rakić, M. Ilić, Cvetković (od 71' Golić), Jovanović, Tošić (od 50' Ćirić), Galić, Radaković, Stojanović.

Borac: Milanov, Vukotić, Nedeljković, Trifunov, Milanov, Prolić, Akmadžić, Petrović, Miljković (od 90' Bursać), Tomaš (od 51' Bergić), Krnjić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading