PRISLUŠKIVANJE PO TRAJNOM NALOGU: Knežević objavio dokument suda koji odobrava praćenje Mandića i njega

Autor:

Svet

03.11.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knežević je dokument objavio na Tviteru.

PRISLUŠKIVANJE PO TRAJNOM NALOGU: Knežević objavio dokument suda koji odobrava praćenje Mandića i njega

Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC

Milan Knežević

Milan Knežević, jedan od lidera DF i predsednik Odbora za bezbednost Skupštine Crne Gore, objavio je dokument kojim se odobrava prisluškivanje lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića i njega.

Knežević je dokument objavio na Tviteru i poručio da je "divan osećaj kada znaš da živiš u uređenoj državi u kojoj te ANB prisluškuje po trajnom nalogu".

„Ima posla ko hoće da radi“, napisao je Knežević.

 

 


Nalog Vrhovnog suda je potpisala v.d. predsednika ove pravnosudne institucije Stanka Vučinić u februaru prošle godine, a kao razlog „nadzora nad elektronskim komunikacijama i poštanskim pošiljkama" navodi se "postojanje osnovane sumnje da je ugrožena nacionalna bezbednost tajnim aktivnostima usmerenim protiv teritorijalnog integriteta, bezbednosti i Ustavom utvrđenog pravnog poretka Crne Gore, odnosno da je ugrožena nacionalna bezbednost obavještajno-subverzivnom delatnošću pojedinaca, grupa i organizacija u korist druge države".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading