CRNOGORSKA POLICIJA TRI SATA DRŽI NA GRANICI DVOJICU PROSLAVLJENIH SRPSKIH RUKOMETAŠA! Ne daju im ni da uđu u državu, niti da se vrate u BiH iz koje su došli!

Autor:

Vesti

14.10.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mandića i Šijana koji su došli iz BiH u Crnu Goru, policija drži na prelazu, ne dozvoljavajući im da uđu u Crnu Goru, ali im ne daju ni da se vrate nazad.

CRNOGORSKA POLICIJA TRI SATA DRŽI NA GRANICI DVOJICU PROSLAVLJENIH SRPSKIH RUKOMETAŠA! Ne daju im ni da uđu u državu, niti da se vrate u BiH iz koje su došli!

Foto: ST/V. LUKIĆ. YouTube/Prinscreen

Nekadašnje proslavljene rukometaše Vladimira Mandića i Daneta Šijana crnogorska policije više od tri sata drži na graničnom prelazu Metaljka, kod Pljevalja.

Mandić i Šijan često borave u Crnoj Gori i dosad nisu imali problem sa prelaskom crnogorske granice, niti se protiv njih vodi neki postupak u našoj državi. Takođe, Mandić je policajcima objašnjavao da ima radnu dozvolu i kao i uredno prijavljen boravak ali oni nisu želeli to da čuju, pravdajući se da moraju da postupe po nalogu.

Mandić je poznat i kao investitor u Crnoj Gori, a pored toga poseduje i nekoliko nekretnina u našoj državi.

Navodno, njih dvojica se nalaze na spisku ANB-a koji je sačinio bivši šef Savo Kentera.

Međutim, Mandića i Šijana koji su došli iz BiH u Crnu Goru policija drži na prelazu, ne dozvoljavajući im da uđu u Crnu Goru, ali im ne daju ni da se vrate nazad.

Nije im saopšteno zbog čega im se ne dozvoljava makar povratak u BiH.

Prošle godine je bio na meti policije u Nikšiću, pred izbore u tom gradu.

On je inače sin Momčila Mandića, nekadašnjeg ministra pravde u Vladi Radovana Karadžića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

15.10.2022 15:45

Proslavljeni su k'o JA!!!