UHAPŠENI RUSKI ŠPIJUNI U CRNOJ GORI: Velika akcija Agencije za nacionalnu bezbednost!

Autor:

Svet

29.09.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija za nacionalnu bezbednost Crne Gore obavila je hapšenje više lica zbog sumnje da su sarađivali sa ruskom obaveštajnom službom.

UHAPŠENI RUSKI ŠPIJUNI U CRNOJ GORI: Velika akcija Agencije za nacionalnu bezbednost!

Foto: Tanjug/Profimedia

Policija Crne Gore na terenu

Pripadnici crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost uhapsili su jutros više državljana te zemlje zbog sumnje da su radili za rusku obaveštajnu službu

Hapšenje je sprovela Agencija za nacionalnu bezbednost, u čiju nadležnost spada izvršenje tog krivičnog dela.

Pretresom više lokacija u Podgorici pripadnici ANB i Specijalnog policijskog odeljenja pronašli su predmete koji bi mogli biti od interesa za istragu.

Takođe se spekuliše da se među uhapšenima nalaze i ruski državljani, dok se za jedno lice tvrdi da je više od 10 godina u službi ruske obaveštajne službe.  

Još uvek nema detalja hapšenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Opanak

29.09.2022 15:23

hahaha, milogorski cirkus opet gostuje u Podgoricu? Spijunirati Milogoru, pa to je prosto nemoguca misija a i kome uopste trebju tri brda i par stotina hiljada zitelja, kao neka malo veca varosica, ali doduse ako su pratili Milov narko biznis, onda jesu najveci spijuni sveta....ovo je vic dana.. i to Ruski spijuni, ovog puta nisu srpski ni kineski, hahaha. Sad ce lepo capo di tuti capi Milo da pohapsi sve koji mnogo znaju o delatnosti milogoraca, mislim na banane naravno a ne na drogu ne daj boze, pa ako ga skupstina konacno smeni da ne bude bas odmah na penalu?! Nije jasno samo zasto im Srbija daje azil, i polozaje u politici i biznisu, to je valjda trauma od Karadjordjevica??