ŽESTOKA AKCIJA POLICIJE U ZEMUNU: Nakon potere za osumnjičenima iz Crne Gore, pretres otkrio 30 kilograma droge

Autor:

Hronika

23.09.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su oko 30 kilograma marihuane i uhapsili crnogorske državljane M. M. (33) i B. Đ. (46) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na teritoriji Zemuna, pregledom vozila marke „reno megan“, pronašla marihuanu u specijalno izrađenim šupljinama vozila.

Takođe, u ovoj akciji zaplenjena su i četiri vozila i oko 23.000 evra. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading