UDARNA VEST! Uhapšeni pripadnici SAJ: Evo šta im se stavlja na teret!

Autor:

Hronika

25.08.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) L.D, M.P, i B.B. uhapšeni su u akciji policije.

UDARNA VEST! Uhapšeni pripadnici SAJ: Evo šta im se stavlja na teret!

Foto: youtube.com/printscreen

SAJ

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, u hapšenju su sproveli inspektori Službe unutrašnje kontrole.

Uhapšenima se na teret stavlja krivičnog dela "ugrožavanje sigurnosti".

Oni danas će biti privedeni u prvo Osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu na saslušanje.

Navodno trojica specijalaca se terete da su prošlog ponedeljka zajedno sa vlasnicima jedne IT firme, izvesnim M.D. i A.A. ušli u prostorije konkurentske filme na Terazijama u vlasništvu dvojice muškaraca gruzijske nacionalnosti.

Pripadnici SAJ su se pojavili u svojstvu pripadnika obezbeđenja. Navodno M.D. i A.A. ušli su u salu za sastanke zajedno sa gruzinima dok su L.D., M.P. i B.B. ostali u hodniku kompanije. Nakon nekog vremena izbila je svađa M.D. i A.A. sa gruzinima - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima pripadnici SAJ su sve vreme kroz staklo posmatrali šta se dešava u sali za sastanke i "svojim držanjem i ponašanjem" hteli da preplaše vlasnike firme u koju su došli.

Nije još uvek najjasnije zbog čega su se M.D. i A.A. posvađali sa vlasnicima kompanije. Navodno reč je o nekim radnicima koji su nekada radili kod ove dvojice, a kasnije prešli u konkurentsku firmu, ali to je još uvek predmet istrage - dodaje on.

Nakon verbalne rasprave A.A., M.D. i trojica pripadnika SAJ napustili su sedište firme na Terazijama. 

Gruzini su odmah pozvali policiju, prijavili pretnje i do detalja objasnili šta se dogodilo. Ubrzo nakon toga u istragu se uključio SUK. Epilog svega je da su trojica pripadnika SAJ uhapšena, zajedno sa A.A. i M.D - tvrdi on.

Nakon hapšenja svoj petorici je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti privedeni u Prvo osnovno tužilaštvo na saslušanje.

Trojici pripadnika SAJ stavlja se na teret krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Istraga povodom ovog slučaja i dalje je u toku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading