PREDIVNA MANIFESTACIJA! Izvučeni parovi za Humanitarni turnir veterana u malom fudbalu! (FOTO)

Autor:

Sport

14.10.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeležavanje Dana opštine Zvezdara biće nastavljeno u subotu 15.10.2022. godine, od 9 do 16 sati, kada će na terenima SC Olimp-Zvezdara, ul. Vjekoslava Kovača br. 11 biti održan Turnir u malom fudbalu veterana humanitarnog karaktera.

PREDIVNA MANIFESTACIJA! Izvučeni parovi za Humanitarni turnir veterana u malom fudbalu! (FOTO)

Foto: Republika

Tim povodom danas je zamenik predsednik  GO Zvezdara Dragana Đurić u Opštini izvukla parove ekipa koje će se takmičiti u dve grupe. Izvlačenju parova su prisustvovali zamenik predsednika Skupštine GO Zvezdara Goran Filipović, članovi Veća GO Zvezdara Miroslav Lazić, Dušan Ignjatović, Mihajlo Mazić, direktor turnira Vladan Škorić i predstavnici 7 ekipa učesnika.

Republika

Foto: Opština Zvezdara

 

Ekipe učesnika su: GO Zvezdar, PU Zvezdara, Čistoća, Dom zdravlja Zvezdara, FK Hajduk Lion, FK Crvena zvezda MML, FK Zvezdara. Za prva tri mesta na  turniru su obezbeđene nagrade u vidu pehara i medalja, kao i za najboljeg igrača i golmana. Nagrade će uručiti predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić sa saradnicima

Na Turniru će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novčana pomoć za decu sa teritorije Zvezdare kojoj je neophodno lečenje i dalja pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading