IMENOVAN DIREKTOR AGENCIJE ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Milo ogorčen zbog ovakve odluke!

Autor:

Svet

08.10.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Crne Gore je danas na elektronskoj sednici imenovala je vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

IMENOVAN DIREKTOR AGENCIJE ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Milo ogorčen zbog ovakve odluke!

Foto: printscreen

Crnogorska vlada danas je na elektronskoj sednici postavila Borisa Milića na mesto vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbednost

Navodi se da je Milić dugogodišnji službenik ANB, a do 2022. bio je i na mestu Načelnika sektora ANB za kontraobaveštajnu zaštitu. Pojedini izvori navode da Milić predstavlja prozapadnog čoveka u obaveštajnim krugovima. 

Vlada Crne Gore u petak smenila je Savu Kentera sa čela crnogorske bezbednosne službe.

Boris Milić će na funkciji vršioca dužnosti direktora ANB biti najduže do šest godina ili do izbora novog kolege. 

Reakcija Mila Đukanovića

Foto: Tanjug/International

Milo Đukanović

 

-Pre svega ovo je dalji doprinos naporima onih koji žele da ovu zemlju učine nefunkcionalnom. Čini mi se da su svi oni koji ne prihvataju realnost da je Crna Gora nezavisna zemlja sada ušli u novu fazu borbe protiv ove države. Sa druge strane, smena Save Kentere sa mesta direktora je pokušaj da se prekinu pokrenute aktivnosti Agencije za nacionalnu bezbednost na presecanju delovanja obaveštajne mreže koje su u CG instalirali Rusi- navodi predsednik Crne Gore Milo Đukanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading