POSLE POBEDE DVOCIFRENOM RAZLIKOM: Đerona nije zadovoljan padom u igri svojih izabranika!

Autor: Tanjug

Sport

12.10.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Ðerona izjavio je da je zadovoljan igrom u prvom poluvremenu meča protiv Finske.

POSLE POBEDE DVOCIFRENOM RAZLIKOM: Đerona nije zadovoljan padom u igri svojih izabranika!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Srbija je u Novom Sadu pobedila Finsku 34:24 u meču prvog kola Druge grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano u Nemačkoj 2024. godine.

- U prvom poluvremu smo igrali dobro, ozbiljno, stekli visoku prednost. Odbrana je bila korektna. U nastavku smo imali neke dobre, ali i neke loše momente. Primili smo neka glupe golove. Na ovom meču smo imali nekoliko debitanata. Ova utakmica je bila važna za njihovo iskustvo. Očekujem težu utakmicu u nedelju u Slovačkoj. Biće sigurno drugačije, ali znamo šta nam je cilj - rekao je Toni Đerona, preneo je zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Toni Đerona na klupi Srbije tokom meča sa Finskom

Srpski rukometaš Miloš Kos upisao se u listu strelaca u debitantskoj utakmici za seniorsku selekciju.

- Odlično smo počeli ovaj kvalifikacijski turnir. Dobro smo otvorili meč i na kraju ubedljivo pobedili. Prezadovoljan sam što sam ovde i što sam dobio poziv da igram za najbolju selekciju. Stariji su nas dobro prihvatili. Hvala selektoru na ukazanoj priici - rekao je Kos.

Srbija će u drugom kolu kvalifikacija za EP u nedelju gostovati selekcije Slovačke u Prešovu od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading