TRENING TRAJAO DO POLA NOĆI? Ivanović ŠOKIRAO Srbiju pred debi na klupi Crvene zvezde!

Autor:

Sport

16.11.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za debi na klupi srpskog i regionalnog šampiona.

TRENING TRAJAO DO POLA NOĆI? Ivanović ŠOKIRAO Srbiju pred debi na klupi Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Novi trener Crvene zvezde Duško Ivanović po prvi put će sa klupe predvoditi klub sa Malog Kalemegdana u sredu u okviru 8. kola Evrolige protiv Asvela u Beogradu.

Priča se da je trening crveno-belih u utorak trajao pet sati, od 17:00 do 22:00 časa, a to je na zanimljiv način prokomentarisao i crnogorski stručnjak.

- Radili smo do pola 12. Momci imaju predispoziciju da rade, kao što sam video i ranije - čvrsti su. Ono što sam primetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrbeno im je strpljenja i vere. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da menjam, jer ne bi imalo efekta. Neki detalji moraju da se menjaju, u odbrani i napadu, ali su strpljenje i vera na prvom mestu - rekao je on.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Ivanović je imao prilike da sarađuje sa Lukom Vildozom u Baskoniji.

Njemu će olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja.

Crvena zvezda posle sedam odigranih kola ima skor 1-6, dok njen rival u sredu, Asvel, ima 3-4.

Ekipa koja igra veoma brzo, agresivno u tranziciji, u situaciji jedan na jedan... Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše situacije jedan na jedan, košarkaše koji imaju izvanredne procente šuta za tri poena i Fala koji je dominantan u reketu. Izvanredno koriste kvalitete koje imaju - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading