SLOBODA SE PITA NA SVOM TERENU: Vinogradar juri tri boda za sigurnu titulu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

17.11.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Međuopštinske lige Sever ekipa Vinogradara gostuje Slobodi. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

SLOBODA SE PITA NA SVOM TERENU: Vinogradar juri tri boda za sigurnu titulu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

Pitanje jesenjeg prvaka Međuopštinske lige Sever biće rešeno ovog vikenda. Tim Strelišta u subotu na svom terenu igra sa ekipom Sinđelića, dok Vinogradar dan kasnije gostuje Slobodi.

Republika

Ekipa iz Crkvenca u prvih 11 mečeva u sezoni imala je isto toliko pobeda i bila je ubedljivo prva na tabeli. Posle poraza od prvog pratioca Strelišta situacije sa zakomplikovala. Trenutno su na prvoj poziciji sa 36 boda, dva više u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli.

Vinogradar je i prošle sezone igrao jako dobro, bio je u gornjem delu tabele. Ove godine apetiti su porasli i cilj je plasman u viši rang. Igrači trenera Jovanović Javora odlično igraju po celom terenu. Napadački jako dominantni, u ligi su 45 puta tresli mreže protivnika i po tom paramteru su prvi takođe. Ekipa su koja je najmanje vadila loptu iz svoje mreže, u toj situaciji bili su 11 puta.

Iz Vinogradara pred nedeljno gostovanje poručuju:

- Idemo na noge timu Slobode iz Šuljkovca, veoma nezgodne ekipe koja nema poraz na svom terenu ove sezone. Shodno tome, specijalna najava nije ni potrebna, očekuje nas izuzetno teška utakmica, a pobeda nam donosi titulu jesenjeg prvaka, zato je uprava obezbedila autobus za ovo gostovanje i pozivamo sve navijače da u što većem broju odemo i pružimo podršku ekipi.

Domaćin nedeljnog meča ekipa Slobode sa učinkom 7-0-5 nalazi se na deobi pete pozicije na tabeli. posle promenjive forme na početku prvenstva ekipa se podigla i sada igraju odlično. 

U poslednjih pet utakmica imaju četiri pobede i samo jedan poraz. Na domaćem terenu i dalje bez izgubljenih bodova pa će trenutni lider biti na velikom ispitu. Sastav iz Šuljakovca igra otvoreno, uvek na gol više što pokazuje i gol razlika (30:25).

Ovo će biti prvi međusobni duel ova dva tima, ekipa Slobode je novajlija u ligi. U trenutni rang plasirali su se kao prvoplasirana ekipa Prve Gradske lige Jagodine.

Sloboda (Šuljkovac) - Vinogradar (Crkvenac)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Šuljkovcu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading