"SAHRANIO SAM SINA KADA JE IMAO TRI MESECA" Prva ispovest Željka Samardžića o gubitku naslednika, drhtavim glasom otkrio potresne detalje

Autor:

Zabava

24.11.2022

22:30 >> 22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građenje sada velike i srećne porodice Željka Samardžića počelo je velikim gubitkom.

"SAHRANIO SAM SINA KADA JE IMAO TRI MESECA" Prva ispovest Željka Samardžića o gubitku naslednika, drhtavim glasom otkrio potresne detalje

Foto: Republika

Željko Samardžić

Željko Samardžić danas ima veliku porodicu, tri ćerke, četvoro unučića, i suprugu Maju sa kojom deli radost i tugu više od četiri decenije. Ipak, početak građenja te porodice, krenulo je velikim gubitkom, preranom smrću sina, koji je imao samo tri meseca.

Pevač za u potresnoj ispovesti priča o sahrani bebe i kako su Maja i on prevazišli sve do sada.

Foto: ATA Images

Željko Samardžić izgubio sina

- Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja, sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo - rekao je Željko za Blic, te dodao:

- Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede - zaključuje Samardžić.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Željko Samardžić doživeo tragediju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading