Željko Samardžić otkrio ISTINU o braku: Pevač ispričao NEPOZNATE DETALJE života sa suprugom Majom! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić progovorio o dugogodišnjem braku.

Željko Samardžić otkrio ISTINU o braku: Pevač ispričao NEPOZNATE DETALJE života sa suprugom Majom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Željko Samardžić godinama je u srećnom braku sa suprugom Majom, za koju je ubrzo po upoznavanju shvatio da je ona prava.

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu - ispričao je Željko i dodao da mu je ona najbolji prijatelj:

 

 

- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu - istakao je pevač, rekavši da jedno drugo poznaju najbolje:

 

 

- Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu - bio je iskren pevač, prenosi Nportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading