ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAŠIRILA SRPSKU ZASTAVU U KATARU: Cecina ćerka u dresu naše reprezentacije bodri dečka Gudelja (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu, na kom učestvuje i Nemanja Gudelj, a Anastasija Ražnatović pristigla je da bodri svog dečka i našu zemlju.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAŠIRILA SRPSKU ZASTAVU U KATARU: Cecina ćerka u dresu naše reprezentacije bodri dečka Gudelja (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović došla je u Katar kako bi sa tribina večeras bodrila reprezentaciju Srbije, ali i svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja

PRATITE IZ MINUTA U MINUT UTAKMICU SRBIJE I BRAZILA!

Naime, večeras fudbaleri Srbije igraju protiv selekcije Brazila u okviru prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu, a ćerka Svetlane Cece Ražnatović se pojavila ispred stadiona sa velikom zastavom Srbije, koju je raširila ispred sebe.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastastija Ražnatović u Kataru

Takođe, ona je na sebi imala dres reprzentacije, kao i kačket u bojama naše države.

Pevačica veruje u svog partnera, ali i njegove kolege, te iščekuje pobedu orlova nad Brazilom, a kako se i po fotografijama može primetiti, uzbuđenje i borbeni duh ne može da sakrije.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastastija Ražnatović bodri Nemanju Gudelja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Van Halen

25.11.2022 08:09

E ovo se zove "novinarstvo"! Da nisam ovo procitao ne bih mogao mirno da spavam. Pisati ovko nesto je uvreda za svakog ko ima koeficijent inteligencije preko 80. Kako se oseca covek dok pise ovakav tekst o cerkici mame nacionale koja je poznata po nicemu i koja nas gusi zbog nicega!