"NE IDEM U KATAR DA NE BIH DEKONCENTRISALA NAŠU REPREZENTACIJU" Jovana Jeremić nakon priznanja da joj se UDVARA fudbaler ponovo šokira!

Autor:

Zabava

22.11.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić nedavno je priznala da joj se udvara izvesni fudbaler, a sada je ponovo podigla prašinu svojom izjavom.

"NE IDEM U KATAR DA NE BIH DEKONCENTRISALA NAŠU REPREZENTACIJU" Jovana Jeremić nakon priznanja da joj se UDVARA fudbaler ponovo šokira!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić velika je ljubiteljka fudbala, ali je ovog puta rešila da ne putuje u Katar, već će za "orlove" navijati iz Beograda - i to iz samo jednog razloga!

Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde - priča voditeljka za Republiku i dodaje da bi se rado oprobala kao sportski komentator:

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Jeremić se razume fudbal

- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!

Jeremićeva priznaje i da jedan fudbaler pokušava da je zavede, ali ne želi da otkriva njegov identitet.

- Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome... Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi! - priča Jovana.

Republika

Foto: Republika.rs

Voditeljka na meti fudbalera

Jovana iz braka s političarem Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a volela bi da ima još dece.

- Hoću još dece, ali ne sada, već za nekoliko godina. Posvećena sam karijeri i pre drugog deteta želela bih da obezbedim još jedan stan, a za to mi treba mnogo para - priča Jovana.

Republika

Foto: Republika

Jovana je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading