IDE KOD VLAŠKIH MAGOVA KOJI PRIČAJU SA POKOJNICIMA! Kikina majka spremna na SVE, samo da rasvetli ćerkinu SMRT: Ona je UBIJENA!

Autor:

Zabava

22.11.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Đukić ne veruje da joj je ćerka izvršila samoubistvo.

IDE KOD VLAŠKIH MAGOVA KOJI PRIČAJU SA POKOJNICIMA! Kikina majka spremna na SVE, samo da rasvetli ćerkinu SMRT: Ona je UBIJENA!

Foto: Instagram printscreen

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je 8. decembra u stanu u kom je sama živela. Nakon izvršene obdukcije, utvrđeno je da je Kika izvršila samoubistvo, dok njena majka Nataša Đukić čvrsto veruje da to nije istina.

Republika

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Nataša Đukić sa ćerkom Kikom

Ona je otkrila i da će posetiti vlaškog maga koji komunicira sa pokojnicima kako bi joj ćerka rekla istinu, jer veruje da Kika nije oduzela sebi život i da se nije drogirala.

- Kika nije izvršila samoubistvo, već je ubijena. Imala je masnicu ispod desnog oka, jer ju je neko pesnicom udario i onesvestio. Potom joj je ubrizgao smrtonosni koktel ispod pazuha ili u stomak kako se ne bi video ubod. Dokaz za to su rezultati obdukcije, koji su pokazali da je Kika imala veliku količinu droge u telu. A moje dete se nije drogiralo! Znala bih da jeste. Ponekad je mešala malu količinu kanabisa sa duvanom kako bi se opustila. To sam znala zato što je kod mene došla da joj prvi put smotam kanabis. Pila je i bromazepam zbog toga što nije mogla da spava - priča Nataša i dodaje da je ubeđena da se Kika nije ubila:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Kika Đukić

- Spremna sam da idem i u Negotin kod vlaških magova, koji kontaktiraju sa pokojnicima, da mi ćerka kaže istinu! Plašim se tako nečeg, ali primorana sam da odem. Neću se smiriti dok ne rasvetlim slučaj. Nisam sujeverna, ali jedan događaj me je uznemirio. Mesec dana nakon Kikine smrti, tri osobe - jedna iz Londona, druga iz Australije i treća iz Stare Pazove - u roku od nedelju dana rekle su mi isto: "Sanjale smo da Kika plače i kaže: 'Ja ovo nisam htela.'" Ne može niko da me uveri da je to slučajnost! - rekla je ona, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Milesa

22.11.2022 19:58

Nije se drogirala, samo je motala kanabis! Kakvo izbegavanje odgovornosti i krivice!

Goca S.

23.11.2022 22:51

Zato ne treba magija,treba obdukcija,sestro..Kako ste samo spremni da olako mijenjate nauku za neke primitivne "njakalice" poremećenih baba i đedova,a uz svo to pravljenje "budala od sebe",rizikujete i da poremetite umom,mada je to već u naznakama,shodno debilnim odlukama..Mašala,zemljo Srbijo!Ovako ti se ponašaju,a i isto razmišljaju "ko fol" ugledni ljudi,na visokom položaju i niskom nivou svijesti,s mnogo novca,a s malo pameti.."Budalama Bog ne oskudijeva"-kako kažu stari i mudri..