OVAKO JAMI IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Pevačicino lice glavna je tema na društvenim mrežama, a pogledajte kakva je zaista (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika koja pevačicu Jasnu Milenković Jami pamti iz mlađih dana danas govori da je ostala prepoznatljiva samo po plavoj kosi, te da više ne liči na sebe.

OVAKO JAMI IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Pevačicino lice glavna je tema na društvenim mrežama, a pogledajte kakva je zaista (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasna Milenković Jami je u poslednje vreme često izjavljivala da nema ništa protiv plastičnih operacija, što se jasno može videti na njenom licu. I dok se javnost polako navikava na novu verziju pevačice, ona sve korekcije na licu često ističe i jakom šminkom - sada ponovo iznenađuje.

Republika

Foto: Republika

Mnogi kažu da su Jami i njena ćerka preslikane

Naime, Jami se u poslednjem periodu sve češće u javnosti pojavljivala sa svojom naslednicom, Leom, uvek skockane od glavne do pete, a mnogi su mišljenje da su kao "jaje jajetu". Međutim, u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram, pevačica je objavila kako izgleda njeno novo lice kada na sebi nema ni trunke šminke.

Milenkovićeva je pozirala sa svojim kućnim ljubimcem i primetno je da ima ipak osveženo lice, u odnosu na ono koje smo prethodno vreme mogli da gledamo u emisijama.

Jami na fotografiji koju je objavila nema ni trunke šminke, a komentari ispod objave su se samo nizali: "Svaka čast", "To je naša Jami", "Malo češće furaj ovaj fazon", "Prelepa si"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading