ZABRANJENE LJUBAVI SU NAJLEPŠE! Jami priznala da je njen čuveni HIT njena AUTOBIOGRAFSKA pesma!

Autor:

Zabava

30.10.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami progovorila o svom čuvenom hitu i zabranjenim ljubavima.

ZABRANJENE LJUBAVI SU NAJLEPŠE! Jami priznala da je njen čuveni HIT njena AUTOBIOGRAFSKA pesma!

Foto: RTV Pink

Pevačica Jasna Milenković Jami bila je gost emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' i kojoj je otpevala svoje brojne hitove i tako odupevila publiku, a onda za pesmu ''Šta tražiš ti u srcu mom'', istakla da je njena ''lična karta'', i to zbog zabranjene ljubavi.

- Sve je to život, to je ta priča... Ovo je inače moja autobiografska pesma. Kad sam je dobila, morala sam promenim tekst da bih je prilagodila sebi, autor se malo ljutio, ali posle toga je bilo okej. Pesma je skroz moja priča - otkriva pevačica, pa dodaje:

Republika

Foto: RTV Pink

Jasna Milenković Jami o zabranjenoj ljubavi

- To je bila za tada u to neko vreme, prosto sam morala da je otpevam. Rekla sam: "Okej, ne mora niko da je čuje, ne mora niko da je peva, ali ja moram da je snimim", time sam se vodila. Zabranjene ljubavi su najlepše, ostaju za sva vremena, i ne verujem da postoji devojka koja u nekom momentu nije uradila nešto što nije trebalo - smeje se Jami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading