ZAVELA JE HOLIVUDSKE FACE, ZA NJOM JE LUDEO I AL PAĆINO: Ovako danas izgleda prva STARLETA Jugoslavije (FOTO)

Autor: N.J.

Zabava

30.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njenom životu bilo je mnogo uzbuđenja.

ZAVELA JE HOLIVUDSKE FACE, ZA NJOM JE LUDEO I AL PAĆINO: Ovako danas izgleda prva STARLETA Jugoslavije (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/diananiven

Dijana Niven Bećirović (60) važila je za jednu od najlepših žena u Jugoslaviji, čak su je mnogi nazivali prvom starletom. Ona se nije zaustavila na tome, te je karijeru nastavila kao novinar i zahvaljujući sopstvenim trudom i radom uspela da intervjuiše poznate ličnosti. Poznata je i po vezi sa Al Paćinom i Goran Bregovićem. Pričalo se da je uspela da zavede i Mik Džegera. Od karijere glumice odustala je u poslednjem momentu i odlučila se za žurnalistiku.

Da podsetimo, Dijana je rođena u Lukavici kod Tuzle, pozirala je naga za "Start" i tako pokazala svoje fenomanalno telo. Modni agenti su je primetili kada je imala samo 14 godina, a kasnije je otišla u Italiju i tamo je nastavila karijeru. Bila je model popularnih brendova kao što je Versaće i La Perla. Osim što se slikala naga za " Start" to je učinila i za "Plejboj" zbog čega su je nazivali jugoslovenskom starletom.

Foto: Izvor: Instagram/diananiven

Dijana Bećirović

Veza sa Al Paćinom

Iz Rima se preselila u SAD i tu je nastavila da radi kao sekretarica producenta koji je sarađivao sa najvećim muzičkim zvezdama.

- Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao Kuma. Izlazili smo, ali je on bio večito napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego - rekla je jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Niven (@diananiven)

 

Njegovo ponašanje posle nekog vremena lepoj Dijana se i nije dopalo, ali je divan čovek kako ona kaže:

- Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, "idemo odmah kući". Odgovorim mu: "Idi ti slobodno". Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu: "Staviću ti košuljicu". Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici i to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao "Kuma" ili "Skarfejsa", ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima - rekla je Bećirovićka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Niven (@diananiven)

 

Ljubav sa Goranom Bregovićem počela je na zanimljiv način:

- Živela sam u Milanu i družila se s Vladom Pravdićem, klavijaturistom “dugmića”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjedanput se pojavio Goran Bregović. A kad Goran nešto hoće, onda to i dobije. I tu je krenuo sukob dvojice članova benda. A da li me je Goran ukrao od Vlade? Pa jeste - rekla je ona jednom za medije.

Dijana danas živi u Los Anđelesu i pleni lepotom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading