IMAO JE ČUDNU OPSESIJU, BILO JE ODVRATNO! Plejboj zečica iznela DETALJE iz kreveta sa Hjuom Hefnerom, pa otkrila sve njegove BIZARNE NAVIKE!

Autor:

Zabava

25.09.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejboj mogul Hju Hefner proveo je život okružen lepim i zgodnim ženama u svojoj ekstravagantnoj Plejboj vili, međutim, tek nakon njegove smrti u javnost su isplivali šokatni detalji o njegovom životu i navikama.

IMAO JE ČUDNU OPSESIJU, BILO JE ODVRATNO! Plejboj zečica iznela DETALJE iz kreveta sa Hjuom Hefnerom, pa otkrila sve njegove BIZARNE NAVIKE!

Foto: Youtube printscreen MTV

Osnivač najpoznatijeg muškog magazina na svetu Playboy, Hju Hefner, uselio se u luksuznu Plejboj vilu 1959. godine, gde je živeo okružen takozvanim "Plejboj zečicama", sa kojima je priređivao ekstravagantne zabave za odabrane goste iz sveta šoubiznisa.

Međutim, iako su devojke živele okružene luksuzom i delovalo je da uživaju u ovakvom načinu života, istina je bila prilično drugačija, a detalje o odnosu sa Hefnerom, kao i njegovim bizarnim navikama, iznele su tek nakon njegove smrti.

 

Foto: Youtube printscreen MTV

Hju Hefner sa devojkama u Plejboj vili

 

Holi Medison i Bridžit Markvardt bile su među najpopularnijim zečicama koje su sa Hefnerom delile raskošnu vilu, a o njegovom ponašanju progovorile su u svom novom podkastu "Girls Next Level".

Nakon što je otkrila da bi on ležao "mirno kao klada" tokom ludorija u spavaćoj sobi, Holi je podelila još jednu Hefnerovu osobinu koju nikako nije mogla da prihvati.

Naime, bivša zečica otkrila je jedno od groznih pravila Hjua Hefnera, tvrdeći da bi insistirao na korišćenju dečjeg ulja kao lubrikanta tokom seksa.

 

Republika

Foto: Youtube printscreen MTV

Holi Medison i Hju Hefner

 

- Ovo je bilo tako odvratno. Hef bi koristio dečje ulje kao lubrikant! Ne preporučujem ovo, to je hodajuća infekcija. Odvratno je, ne znam zašto mu je to bilo bitno - tvrdila je Holi, te dodala:


- Došlo je do toga da je dečje ulje stalno iritiralo moje intimno područje jer snižava PH vagine, pa je tako lako dobiti ​​gljivične infekcije - priznala je Holi, koja se tada čak konsultovala s ginekologom o mogućim opasnostima korišćenja ulja u tu svrhu, bez obzira na medicinske savete da je to loša opcija lubrikanta, Hefner je nastavljao sa svojom čudnom opsesijom.

 

Foto: Youtube printscreen MTV

Holi Medison i Hju Hefner

 

- Svađao bi se sa mnom i govorio 'ljudi koriste dečje ulje za bebe', a ja sam rekla 'da, na njihovoj koži, ne iznutra, ne bi trebalo da ga stavljate tamo'. Onda je došlo do tačke u kojoj sam odbijala da ga koristim, ali devojke bi mi govorile da bi ga on u spavaćoj sobi naneo na svoju ruku, pa bi ga tako koristio kad bi neko od nas okrenuo leđa. To je tako gadno, i tako bez pristanka i tako odvratno, i zaboravila sam na to dugo vremena, ali podsetila sam se na to iz nekog razloga, i to me ponovo razljutilo, tako odvratno - zaključila je Holi.

 

Foto: Youtube printscreen

Hju Hefner

 

Holi je Plejboj vilu napustila 2008, nakon sedam godina s Hefnerom, ali je priznala da je imala zadatak da regrutuje nove devojke na svoje mesto, čak i dok je bila primarna devojka Hjua Hefnera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading