Da nema NJEGA, Mitrović bi bio APSOLUTNI VLADAR Evrope!

Autor:

Sport

25.09.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojke su neumoljive.

Da nema NJEGA, Mitrović bi bio APSOLUTNI VLADAR Evrope!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Veliku statističku bitku vode dva sjajna golgetera - Aleksandar Mitrović i Erling Haland. Centarfor i rekorder reprezentacije Srbije nalazi se u životnoj formi, ali je ispred njega na listi strelaca u dva takmičenja samo Norvežanin!

Radi se o Premijer ligi i Ligi nacija, a bivši špic Borusije "caruje" kako na Ostrvu, tako i u najmlađem evropskom reprezentativnom takmičenju. Haland je već postigao neverovatnih 11 golova u Premijeršipu, uz šest u Ligi nacija. Što se tiče Mitra, on deli drugo mesto na listi strelaca Premijer lige sa Kejnom (po šest golova), dok je na pet utakmica u ligi B postigao isto toliko pogodaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Haland kvari Mitrovićevu sreću

Dvojica golgetera imaće direktan okršaj u Oslu gde Srbija kroz dva dana bije odlučujuću bitku sa Skandinavcima, Mitrović će pokušati da nastavi golgetersku seriju i pretekne velikog rivala, ali domaćin, prema predikcijama kladionica, slovi za favorita...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading