ŽENE OTKRILE KAKO JE BITI SPONZORUŠA: Tatica im plaća školovanje, torbice, a samo je jedna sa njim iz LJUBAVI!

Autor: N. J.

Lifestyle

12.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene su otkrile "bez uvijanja" kako izgleda biti sponzoruša.

ŽENE OTKRILE KAKO JE BITI SPONZORUŠA: Tatica im plaća školovanje, torbice, a samo je jedna sa njim iz LJUBAVI!

Foto: Shutterstock

Njihovi muškarci koji ih finansiraju, pružaju im sve što požele i ispunjavaju svaki hir. Njima je na prvi pogled lepo, ali kako to suštinski izgleda?

Postoje žene kojima odnosi sa starijim muškarcima zarad novca, ne prestavljaju nikakav problem, druge se vremenom naviknu na "uslugu za uslugu", a neke se verovatno gade same sebi.

Koji god da je razlog to je njihova odluka, a evo kako to zaista izgleda.

U zamenu za intimne odnose možete dobiti stan, skupu gardarobu, luksuzna putovanja, novac, jednostavno - sve što poželite.

Na jednoj internet stranici žene su ispričale svoje iskustvo. Jedna ima dečka i planira da napusti svog sponzora kako bi se posvetila novoj vezi, prenosi "Kurir".

Foto: pixabay.com

Novac

Iskustva žena

Druga žena, iz Čelmsforda, priznala je da je njen "šugar dedi" potpuno razmazio večerama, nakitom i odećom. Ipak, na kraju ona ode kući, gde je čeka njen dečko koji nema pojma što se dešava.

Devojka iz Toronta oseća da njen život nema svrhe jer ne treba da radi - njen "šugar dedi" plaća joj sve, od hrane do stanarine.

Osoba s nepoznate lokacije priznala je da se sa 20 godina starijim oženjenim muškarcem u zamenu za poklone - samo druži i ništa više.

Foto: Tanjug/AP

Nakit

Jedna je žena otkrila da konstantno dobija dizajnerske torbice, a nedavno je za rođendan dobila Ajped.

Žena iz Minesote otkrila je da zaista uživa dok spava sa svojim sponzorom, nije s njim samo zbog poklona.

Žena iz Ohaja otkrila je da konačno ima finansijsku podršku da nastavi školovanje, jer je kao mala bila siroče. Sada joj je "šugar dedi" omogućio da se vrati na fakultet.

Jedna je izjavila kako joj on plaća sve namirnice i hranu, što joj uveliko pomaže.

Druga žena je priznala da nije sramota spavati sa svojim sponzorom u zamenu za plaćanje stanarine. Žena iz Črč Lenglija u Eseksu priznala je da se zaljubila u mnogo starijeg muškarca nakon što joj je davao oko 3.500.000 dinara mesečno i pokrivao joj stanarinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading