IZ ŽENE IZVADILI "PRLJAVE" SILIKONE, LEKARI ZGROŽENI! Izgledala neprepoznatljivo, odmah dobila DIJAGNOZU! (FOTO/VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

07.10.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silikoni su mogli da joj dođu glave!

IZ ŽENE IZVADILI "PRLJAVE" SILIKONE, LEKARI ZGROŽENI! Izgledala neprepoznatljivo, odmah dobila DIJAGNOZU! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram video/ melissssalima

Silikon

Melisa Lima je u video snimku na TikTok-u ispričala svoje traumatično iskustvo koje se desilo zbog operacije grudi, odnosno ugradnje silikona. Atraktivnoj plavuši je 2002. godine urađena operacija, a razlog je rad "pred kamerama", što je to u njoj budilo nesigurnost.

Osam godina kasnije, 2010. godine imala je čudne simptome, poput depresije, bila je otečena. Godinama je pokušavala da dobije odgovore od lekara, ali niko ništa nije uradio po tom pitanju.

Kao samohrana majka nije mogla tek tako da odustane od posla, ali noge su oticale, kao i lice, zbog čega je postala neprepoznatljiva. Zahvaljujući dobrom prijatelju, ona je shvatila da je problem u implantatima.

Foto: Printscreen/Instagram/ melissssalima

Melisa Lima

Kako navodi ona nije ustajala iz kreveta, a lekari su joj nakon desetogodišnje borbe dijagnostikovali hašimoto, to je hronična autoimuna bolest štitne žlezde.

Ona je 2020. godine odlučila da izvadi silikone iz grudi.

- Ova odluka mi je skoro pa spasila život - poručila je ona na TikTok-u i naglasila da se odmah nakon vađenja implantata njeno lice i telo kroz par sati vratilo u normalu. Otečenost je spala, a ona se konačno osećala normalno.

- Ovo je bilo blizu da me ubije - podelila je ona na svom Instagram nalogu. 

Lekari su bili zgroženi prljavštinom silikona kojeg su izvadili iz nje.

- Osećala sam da je moja dužnost da podelim i to je jedini razlog zašto sam to uradila. Dobijam mnogo poruka od žena koje su mi napisale da prolaze kroz istu stvar. Čuvajte se i pazite na simptome koji uključuju ekstremni umor, bol u zglobovima i mišićima, gojenje, upale, zujanje u ušima, probleme sa vidom. Doktor koji je izvadio silikone mi je bukvalno spasio život - završava ona. 

Ovako izgleda silikon koji je izvađen iz Melise:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading