Ginekolog tvrdio da ima urinarnu infekciju, šest meseci kasnije se porodila! Jovana dobila bebu u dvadesetoj, SVE nasmejala "Ma nije mi ništa"

Autor: N.J.

Lifestyle

04.10.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su češći "čudni" načini otkrivanja trudnoće, neke su bile toliko "skrivene" da su se čak i ginekolozi iznenadili.

Ginekolog tvrdio da ima urinarnu infekciju, šest meseci kasnije se porodila! Jovana dobila bebu u dvadesetoj, SVE nasmejala "Ma nije mi ništa"

Foto: Photo by Olliss on Unsplash

Tiktokerka Jovana otkrila je da je njen ginekolog utvrdio postojanje urinarne infkecije, da bi šest meseci kasnije u dvadesetoj godini rodila ćerku.

Njena ćerka rođena je sa 900 grama.

@_vanajoo Verujte lekarima i lečite se od urinarnih infekcija jer jako često mogu da izadju iz vas 🤷🏻‍♀️🤣 #balkan #balkanci #serbia #greece #russia #bosniaandherzegovina #croatia #montenegro #fyp #vanajoo ♬ original sound - Tessa

- Ma nije mi ništa, kaže mi doktorka da je samo urinarna infekcija - napisala je ona.

Jovana se na pomenutoj društvenoj mreži "našalila" i objasnila kako se vrlo mlada porodila, te da će kada bude napunila 38 godina njena ćerka imati 18.

@_vanajoo 38😮 haloooo😳 pa bas vam je trebao ovaj trend🤦🏻‍♀️🤣 #pourtoi #balkan #balkanci #fyp #serbia #greece #russia #bosniaandherzegovina #croatia #montenegro #vanajoo ♬ Mix Techno 1 - 4le6

Rani znaci trudnoće mogu se povezati i sa prehladom ili trenutnim neraspoloženjem te neke devojke neće ni primetiti da su u drugom stanju. Neki od simptoma koji se pojavljuju često kod trudnica su povraćanje, izostanak menstruacije, umor, pospasnost, mučnina ili zatvor. Nekada se desi da trudnoća prođe i bez ovih simptoma, ili bar bez većine stoga je teško samostalno, bez testa, utvrditi da ste u drugom stanju.

Sa druge strane, simptomi urinarne infekcije u trudnoći slični su kao i kada niste u drugom stanju. One su izlečive i ne predstavljaju veliki problem za buduće mame.

Neki od simptoma koji mogu da vam pokažu da je reč o urinarnoj infekciji su:

- Bol u donjem delu stomaka

- Krvava ili zamučena mokraća

- Osetljivost bešike

- Bol u donjem delu leđa

- Neprijatan miris mokraće

- Učestalost mokrenja

Uzroci nastajanja urinarne infekcije mogu biti zbog hormonskog disbalnsa, a najrasprostranjenija je kod trudnica. Vrlo je bitno da ne negirate "čudne" pojave već da se obratite ginekologu

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading