KAD STOMAK PRERASTE IZ PIVSKOG U TRUDNIČKI! Bojana Barović podigla majicu i pokazala kako izgleda u četvrtom mesecu, fotografijom RAZNEŽILA fanove!

Autor:

Zabava

26.09.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić i bivša manekenka Bojana Barović nedavno su sa javnošću podelili da će kroz nekoliko meseci dobiti još jednu devojčicu.

KAD STOMAK PRERASTE IZ PIVSKOG U TRUDNIČKI! Bojana Barović podigla majicu i pokazala kako izgleda u četvrtom mesecu, fotografijom RAZNEŽILA fanove!

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić


Bojana uživa u trećoj trudnoći, a sada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju kojom je sve raznežila. Naime, ona je pozirala u ogledalu, dok je u prvom planu bio njen trudnički stomak.

- Radosni momenat kad stomak preraste iz pivskog u trudnički - napisala je ona u opisu obajve.

 

 

Podsetimo, Bojana je trenutno u četvrtom mesecu trudnoća, a nedavno je otkrila da se tokom prvog trimestra suočavala sa određenim problemima.

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - rekla je ona između ostalog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading