PRVO ODELO ZA BEBU! Supruga Slobe Radanovića novom objavom RAZNEŽILA SVE, počele pripreme za pristizanje PRINOVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nisu javno govorili o tome, par ne krije da s nestrpljenjem iščekuje dan kada će poželeti dobrodošlicu svom prvom zajedničkom detetu.

PRVO ODELO ZA BEBU! Supruga Slobe Radanovića novom objavom RAZNEŽILA SVE, počele pripreme za pristizanje PRINOVE! (FOTO)

Foto: Nemanja Dedović

Sloba i Jelena


Sloba i Jelena Radanović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a kako navode izvori bliski supružnicima, par s nestrpljenjem iščekuje dan kada će se njihovoj porodici pridružiti novi član!

Iako ovim povodom nisu želeli da se javno oglašavaju, Jelena i Sloba saznanja medija potvrdili su snimcima na kojima se vidi Jelenin trudnički stomak, a buduća mama sada je sa javnošću podelila fotografiju kojom otkriva da su pripreme za pristizanje prinove uveliko u toku!

 

Foto: Printscreen Instagram

 

 

Naime, Jelena je podelila sliku odela koje je odabrala za bebu, a po fotografijama koje svakodnevno deli sa pratiocima putem društvenih mreža, na kojima ne skida osmeh s lica, jasno je da uživa u trudničkim danima, te da jedva čeka da poželi dobrodošlicu novom članu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tina

26.09.2022 19:19

Nek je zivo i zdravo, cestitke Slobi i Jeji