OMILJENI HOLIVUDSKI PAR ČEKA ČETVRTO DETE! Niko nije znao da je glumica TRUDNA, pojavila se u javnosti sa STOMAKOM i šokirala fanove! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se juče pojavila na jednom događaju u Njujorku i otkrila najlepše vesti!

OMILJENI HOLIVUDSKI PAR ČEKA ČETVRTO DETE! Niko nije znao da je glumica TRUDNA, pojavila se u javnosti sa STOMAKOM i šokirala fanove! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Slavni supružnici Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a u javnosti često ističu da uživaju u bračnom i porodičnom životu.

Par ima tri ćerkice Džejms (7), Ines (5) i Beti (2), a fanovi su bili iznenađeni kada se Blejk sinoć pojavila na jednom događaju u Njujorku sa trudničkim stomakom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trendencias (@trendencias)

 

Po svemu sudeći, slavna glumica je oko pet meseci uspešno prikrivala trudnoću, a svojim pojavljivanjem u zlatnoj haljini u kojoj se jasno nazirao trudnički stomak potpuno je očarala fanove, međutimm komentare na ovu temu nije želela da daje.

 

 

Podsećamo, Blejk i Rajan upoznali su se 2010. godine na snimanju filma "The Green Lantern", a budući da su u tom trenutku oboje bili zauzeti, uspostavili su samo prijateljski odnos. Ipak, godinu dana kasnije i jedno i drugo stavili su tačke na svoje prethodne veze, a 2012. krunisali su ljubav brakom.

 

 

Inače, Rajan je u decembru prošle godine najavio da će uzeti pauzu od glume, kako bi se posvetio porodici i više vremena provodio sa decom.

- Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored -  objasnio je glumac tada.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fimela.com (@fimeladotcom)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading