OTAC LEE KIŠ OSTAVIO JE TRAGA U ISTORIJI JUGOSLOVENSKOG FUDBALA! Čuveni fudbaler Partizana koji se potom bavio advokaturom! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko su roditelji voditeljke Lee Kiš.

OTAC LEE KIŠ OSTAVIO JE TRAGA U ISTORIJI JUGOSLOVENSKOG FUDBALA! Čuveni fudbaler Partizana koji se potom bavio advokaturom! (FOTO)

Foto: printscreen

Voditeljka Lea Kiš prisutna je na javnoj sceni godinama unazad, a veliku pažnju javnosti je oduvek privlačila svojim izgledom koji je uvek bio mladalački. Ako je sudeći po fotografijama njenih roditelja, na svom izgledu može zahvaliti u velikoj meri i genima.

Naime, ona je pre dve godine na svom Instagram profilu podelila fotografiju svoje majke, a mnogi nisu mogli da veruju da se radi o gospođi koja je u osmoj deceniji života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

 

Voditeljka nikada nije krila da je ponosna na svoje roditelje koji su joj oduvek bili velika podrška, a kako je oca izgubila 2018. godine, trudi se da sačuva uspomenu na njega.

Pre nekoliko godina, kada je proslavljano šest decenija otkad su čuvene „Partizanove bebe“ osvojile prvenstvo Jugoslavije, Lea je podelila fotografiju postera s fotografijama tadašnje postave ovog fudbalskog kluba i napisala:

- Šezdeset godina otkad su ‘Partizanove bebe’ osvojile prvenstvo! Ponosna na mog tatu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

 

Naime, njen otac je Pavle Kiš, proslavljeni fubaler koji je kao mlad nastupao za FK Partizan i odigrao 50 mečeva, a kasnije otišao u inostranstvo i igrao za još nekoliko evropskih klubova, od kojih su najpoznatiji PSV Ajndhoven i Bajer Leverkuzen. Nakon završene karijere bavio se advokaturom. Preminuo je u svojoj 79. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading