OPERISANA NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka otkrila da se intervencija dogodila iznenada: Jedna briga manje! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek nije ni slutila da će imati intervenciju.

OPERISANA NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka otkrila da se intervencija dogodila iznenada: Jedna briga manje! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek našla se u centru pažnje kada se juče nije pojavila na pomenu suprugu Vidoju Ristoviću zbog čega ju je svekar Miša Grof javno napao.

- Verovatno je morala da prošeta pse - rekao je između ostalog on, na šta je ona medijima rekla da mu je potrebna psihijatrisjka pomoć, kao i da joj nije potrebna medijska pažnja da mi suprugu otišla na grob.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek nije bila na pomenu Vidoju Ristoviću

Kako je juče objavila i fotografiju na kojoj je naslonjena na zid i pozira zajedno sa svojim psom, mnogi su primetili flaster na nozi koji se video jer je nosila suknju, a onda je objasnila o čemu se radi.

- Ne znam ko me danas nije pitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku da ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom takođe. Ožiljak će isceliti. Flaster će nestati. Mladež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Bye, bye brigo, pređi na drugoga. (bolje ni na koga) - napisala je Nikolina u objavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading