NOVI SKANDAL U NBA LIGI: Talenat iz San Antonija se SKIDAO i NAPADAO ŽENE, "popio" otkaz, pa pričao NEBULOZE!

Autor:

Sport

30.10.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svega teško da će nastaviti karijeru.

NOVI SKANDAL U NBA LIGI: Talenat iz San Antonija se SKIDAO i NAPADAO ŽENE, "popio" otkaz, pa pričao NEBULOZE!

Foto: Tanjug/AP

Džošua Primo i Greg Popovič

Košarkaš San Antonio Sparsa, 19-godišnji Džošua Primo, našao se u centru pažnje skandala.

Primo je bio 12. pik na prošlogodišnjem NBA draftu, a Sparsi su ga otpustili nedugo pošto je potpisao novi ugovor koji mu je u naredne dve godine garantovao još 8.500.000 dolara zarade.

Ova odluka sve je ostavila u čudu, ali je sada stiglo objašnjenje. 

Kako je za "ESPN" naveo advokat Toni Bazbi Džoš Primo je otpušten jer su ga žene koje rade u organizaciji San Antonio Sparsa optužile da ih je napadao i da se skidao potpuno nag pred njima!

 

 

Ovaj advokat je postao poznat po slučaju kada je zastupao nekoliko žena koje je na isti način napao NFL kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson.

Talentovani košarkaš se javnosti obratio izjavom u kojoj je izgovorio niz nebuloza, te se pozivao na mentalno zdravlje i zaštitu privatnosti:

- Znam da ste svi iznenađeni današnjom informacijom, ali ja sam tražio pomoć kako bi se izborio sa nekiim traumama koje sam doživeo u prošlosti i uzeću vremena da se posvetim svom mentalnom zdravlju potpunosti. Nadam se da ću u budućnosti moći da govorim o ovim problemima, koje su osetili i drugi ljudi, ali sada želim da poštujete moju privatnost - rekao je Primo.

Primo je do sada u karijeri na 54 meča u NBA karijeri postizao proseno 5,9 poena, a posle svega teško da će se vraćati na parket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading