NI NBA LIGA NIJE ONO ŠTO JE NEKADA BILA: Sudijska odluka izazvala haos na tribinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine prolaze i očigledno neka nova pravila vladaju najjačom košarkaškom ligom na svetu.

NI NBA LIGA NIJE ONO ŠTO JE NEKADA BILA: Sudijska odluka izazvala haos na tribinama! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Brenden Nunes/printscreen

Košarkaši Sakramenta u svom "Golden 1 Centru" savladali su ekipu Majamija rezultatom 119:113 (32:23, 39:26, 19:33, 29:31), ali jedna sudijska odluka je izazvala ogroman bez na tribinama i još jednom pokazala da je današnja NBA liga daleko od one koju smo mogli da gledamo pre samo jedne decenije.

Nekada su parketima najjače košarkaške lige na svetu defilovali fizički jaki igrači, a na terenima je sve prštalo od duela, ali sada je sve postalo potpuno drugačije.

Tokom navedenog susreta litvanski teniser Domantas Sabonis imao je problema sa ličnim greškama, ali se upsešno čuvao od šeste, isključujće greške. 

Ono što nije pošlo za rukom igračima Majamija, odradile su sudije. Naime, Adebajo je krenuo na dvokorak, a  na putu mu se isprečio Sabonis u kontaktu koji bi po svim merilima i standardima morao biti okarakterisan kao propisan, delioci (ne)pravde su se oglasili i dosudili šesti prekršaj litvanskom košarkašu.

Navijači Sakramenta ostali su u čudu, a zatim je usledila salva zvižduka i psovki upućenih sudijma ovog susreta.

I pored činjenica da su u finišu meča igrali bez Sabonisa, košarkaši Sakramenta su uspeli da stignu do prvog ovosezonskog trijumfa.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading