PROTIV ŠAMPIONA SE NIJE MOGLO: Nikola Jović dobio važnu lekciju!

Autor:

Sport

28.10.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borila se ekipa sa Floride koliko je mogla, ali je šampion ipak bio prejak.

PROTIV ŠAMPIONA SE NIJE MOGLO: Nikola Jović dobio važnu lekciju!

Foto: Tanjug/AP

Pokušali su košarkaši Majamija da ostvare nemoguće na gostovanju u San Francisku, ali više od časnog poraza, nije se moglo. Golden Stejt - Majami 123:110 (31:30, 32:29, 29:28, 31:23).

Prema očekivanjima Stef Kari je ponovo bio ključni igrač susreta. Proveo je na parketu 36 minuta i ostvario ulinak od 33 poena uz šut 6/8 za dva i 7/14 za tri poena. Uz navedeno imao je i sedam skokova i devet asistencija.

Rezultatska klackalica trajala je do finiša drugog perioda igre kada je aktuelni šampion stigao do 13 poena prednosti (63:50), ali je ekipa sa Floride uspela do poluvremena da smanji zaostatak na prihvatljivih četiri poena.

Uspevao je Majami i u trećoj četvrtini da održi rezultatski priključak. Čak su gosti uspevali da steknu i minimalnu prednost, ali je pitanje pobednika konačno rešeno u poslednjoj deonici kada je Golden Stejt stekao devet poena prednosti, a navedeni suficit do isteka 48. minuta igre samo je uvećao.

Svoj drugi nastup na parketima NBA lige zabeležio je mladi Nikola Jović. Ovoga puta proveo je sedam minuta na terenu i zabeležio četiri poena uz stoprocentni učinak za dva poena. Uz navedeno, nekadašnji košarkaš beogradske Mege imao je i jednu asistenciju, ali i dva neuspešna šuta za tri poena.

Priliku za novu pobedu Majami će imati već za dva dana kada će gostovati Sakramentu, a već 2. novembra sledi novo odmeravanje snaga sa šampionom, ali ovoga puta će meč biti odigran na Floridi.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading