OPŠTA FRKA: Nije se znalo ko koga udara - Srbin sve posmatrao sa klupe! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tenzija koja je eskalirala zabeležena je već na samom startu ovosezonske NBA lige.

OPŠTA FRKA: Nije se znalo ko koga udara - Srbin sve posmatrao sa klupe! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Bleacher Report/printscreen

Prethodne noći u "FTX Areni" u Majamiju sastale su se ekipe Majmija i Toronta. Domaća ekipa je stigla do prvog ovosezonskog trijumfa rezultatom 112:109, a treba istaći da su izuzev samog početka susreta domaći košarkaši bili u prednosti koja je u finišu druge i početkom treće deonice susreta iznosila i preko dvadeset poena.

U uvodnim minutima trećeg perioda igre došlo je do teškog incidenta u kojem su sevale pesnice na sve strane.

Košarkaš Toronta, Kamerunac Kristijan Kolok je uhvatio loptu nakon čega su sudije presudile da je u borbi za loptu načinio prekršaj. Usledilo je koškanje sa domaćim igračem Kalebom Martinom koji je prerastao u fizički obračun.

 

 

Na sreću, intervencijom sudija i saigrača situacija je brzo smirena i utakmica je nastavljena, a vinovnici incidenta Kristijn Kolok i Kaleb Martin su isključeni i poslati u svlačionicu.

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović ni tokom ovog susreta nije zabeležio svoj prvi nastup na parketima NBA lige, a treba naglasiti da je tokom incidenta sva dešavanja posmatrao sa distance ne ulazeći u sukob.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading