"ZBOG MUŠKARACA MORAJU DA RADE LANCI I KATANCI" Jami progovorila o devedesetim godinama, pa priznala sve o udvaračima njene ćerke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami pojavila se sa ćerkom Leom Milenković na crvenom tepihu prvi put.

"ZBOG MUŠKARACA MORAJU DA RADE LANCI  I KATANCI" Jami progovorila o devedesetim godinama, pa priznala sve o udvaračima njene ćerke! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica Jasna Milenković Jami pojavila se sa ćerkom Leom Milenković na proslavi ,,Gorkog lista". Jasna je istakla da je njenoj ćerki prvi put na crvenom tepihu, ali mlada Lea nije imala tremu. 

Jami je otkrila i tajnu njenog uspeha, koja trajete već decenijama unazad, a potom se i dotakla ćerkinih udvarača i kako se nosi sa njima. 

- Evo me! Devedesete mi ništa nisu mogle, ne mogu ni dvehiljadite, trajemo i trajaćemo još dugo! Bilo je i ispona i padova, ali i dalje se to dešava, ali mnogo je lepo kada ostaneš da stojiš na nogama. Ja ne moram da izbacujem nove pesme, dok su moji stari hitovi tu, biće sigurno novih pesama, ali moje pesme su ostale za vek i vekova, ispratila sam ne znam koliko već generacija. Mislim da sa tim moraš da se rodiš i dodatna energija, to je moja Lea.

Republika

Foto: Republika

Jasna Milenković Jami i ćerka Lea Milenković

 

U poslednje vreme se često pojavljujete sa ćerkom, zbog čega?

- Ona studira Međunarodnu politiku i bezbednost, pa neka se uči polako na vreme. Ovo je prvi put na crvenom tepihu! Zbog udvarača moraju da rade lanci i katanci! Ona ume da se čuva, bitno je da je dobra, da je pametna, Srbija će ostati na nogama!

- Ima sve svoje negativne i pozitivne strane, za sada su svi pozitivni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading