ANĐELKA PRPIĆ ZBOG RAZVODA POMIŠLJALA DA ODUSTANE OD SVEGA: Glumica prvi put o teškom periodu zbog Daria Prpića! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić progovorila je o razvodu sa Dariom Prpićem.

ANĐELKA PRPIĆ ZBOG RAZVODA POMIŠLJALA DA ODUSTANE OD SVEGA: Glumica prvi put o teškom periodu zbog Daria Prpića! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku. U emisiji "Balkanskom ulicom" otkrila je u kakvim je odnosima sa porodicom bivšeg supruga, kao i da li ima partnera.

Tokom emisije voditeljka je pomenula i razvod te Anđelku upitala kako je tako nasmejana i uvek dobro raspoložena u tim momentima hendlovala svoje raspoloženje.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Anđelka Prpić

 

- Imala sam problem sa time kako sada. Ja sebe smatram vrlo saradljivom, jer smatram da smo vama mi neophodni kao i mi vama. Volim taj odnos, a onda je došla tema razvod što meni nije bila tema, bez obzira što smo svi dali sebe, znaš ono ako nemaš Instagram, ne postojiš... Tužna sam što živim u ovo vreme. I u tom pravcu ja sam nekako tako u želji da, ovo je moje dete, moja porodica, ovo smo mi, komunicirala sam uvek sa time. E sad kad nisu lepe teme ja sad ne bih da pričam - govori Anđelka i dodaje:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Anđelka Prpić u Amig show

 

- Onda sam se pitala da li imam pravo da se povučem i shvatila da imam jer to su neke stvari koje se ne tiču samo mene. Ona se tiče najpre mog deteta, mog bivšeg muža i njegovog tate, onda se tiče njegove čitave porodice, mog svekra koga obožavam i dan danas i njegove sestre, Jakšine tetke, zatim mojih roditelja i svih nas okolo i nisam dužna i nisam u obavezi ni sa kim da delim ni pedalj od onoga u čemu se osećam komotno. Tako da sam odlučila da se ponašam kao da to ne postoji, da to prođe koliko je moguće mimo mene i mislim da je to bila dobra odluka - ispričala je iskreno Anđelka Prpić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading