POSLE POBEDE PROTIV MLADOSTI: Milojević ne krije da uopšte nije zadovoljan

Autor:

Sport

06.11.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde nije srećan, bez obzira na tri osvojena boda.

POSLE POBEDE PROTIV MLADOSTI: Milojević ne krije da uopšte nije zadovoljan

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Crvena zvezda je izlečila evropske rane nastale ubedljivim porazom od Monaka, pošto je na svom terenu pobedila ekipu Mladosti iz Lučana.

Tim iz Ljutice Bogdana je savladao goste zahvaljujući pogocima Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića. Uz to, posao ekipi Mladosti je dodatno bio otežan od 50. minuta, kada je pri rezultatu 1:0 Ivan Milošević dobio crveni karton.

Nakon meča je svoje impresije izneo strateg crveno-belih Miloš Milojević.

Čestitam momcima na pobedi! Nije igra na nivou koju očekujemo, ali je teško posle Evrope! Bez opravdanja, kratka pauza. Nismo iskoristili neke šanse, splasnuli smo kada su oni dobili crveni karton - rekao je Zvezdin trener posle utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević tokom meča protiv Mladosti

Nastavio je u dahu šef stručnog štaba prvaka Srbije.

- Najbitnije je da smo dobili tri boda, spremamo se za Čukarički, pa ćemo videti šta može bolje, a može mnogo toga - dodao je Milojević.

Zvezdi je trijumf protiv Mladosti bio deveti vezani u nacionalnom šampionatu, pa crveno-beli trenutno imaju deset bodova više od Partizana, ali i meč više, pošto crno-beli u nedelju od 19 časova i 30 minuta gostuju TSC-u u Bačkoj topoli.

Do pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru će Crvena zvezda odigrati još dve utakmice, ali nijedna od njih neće biti na stadionu "Rajko Mitić". Izabranici Miloša Milojevića će prvo u četvrtak gostovati Čukaričkom na Banovom brdu, a potom i Radniku u Surdulici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading