JOVANA JEREMIĆ ZAPALILA STUDIO! Voditeljka se pojavila u emisiji u bademantilu, a svi se pitaju šta se krije ispod njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić ponovo raspametila.

JOVANA JEREMIĆ ZAPALILA STUDIO! Voditeljka se pojavila u emisiji u bademantilu, a svi se pitaju šta se krije ispod njega! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je u emisiji ''Novo vikend jutro'' pokazala da je posebna i neprikosnovena.

Naime, ona je prvo sve oduševila nesvakidašnjim stajlingom koji je u potpunosti istakao njenu izvajanu figuru. Roze košulja, tigraste uske pantalone i tigrasta šminka pokazala je da je iznutra Jovana prava tigrica, a činjenica je da njena uzavrela krv uvek mora negde da izbije.

Međutim, voditeljka je sve iznenadila i kada je promenila stajling i pred kamerama se pojavila ni manje ni više nego u roze bademantilu.

Odigrala je uz muziku, kamera je usnimila svaki deo njene figure, a njene gole noge su rasplamsale maštu mnogih, te se sada svi pitaju šta se krije ispod bademantila Jovane Jeremić.

- Ja sam obukla bade mantil jer je ovo moja kuća. Kad ne stignem kući, spavam ovde, tu na prvom spratu - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading