OTKRIVENO KAKO IZGLEDA DOM ANICE DOBRE! Dugo ga je krila od javnosti, a onda je ćerka sve razotkrila! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Sovtić pokazala porodični dom.

OTKRIVENO KAKO IZGLEDA DOM ANICE DOBRE! Dugo ga je krila od javnosti, a onda je ćerka sve razotkrila! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anica Dobra

Glumica Anica Dobra oduvek je uspevala da sakrije svoj privatan život od očiju javnosti. Svoju porodicu je uvek štitila, a posebno ćerku koja je krenula njenim stopama, Minu Sovtić.

 

 

Vrata svog doma nikada nije otvarala za javnost, te je tako porodično gnezdo glumice oduvek bilo misterija, a sada je njena ćerka Mina pokazala kako izgleda unutrašnjost doma Anice u koji se ona često vraća iako se nedavno udala.

 

 

Naime, Anica Dobra živi na Dorćolu, a sudeći po fotografijama može se zaključiti da je sve opremljeno tako da bude udobno i toplo za život. Opremljen pažljivo biranim detaljima, lampama, ogledalima, ramovima za slike, kao i slikama na zidovima... A ljubav koju pored ostalih članova čini ovaj dom jeste i mačka.

 

 

Podsetimo, Mina Sovtić se nedavno udala za izabranika Luku Nikolić, a svadbeno veselje je upriličeno u poznatom prestoničkom restoranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading