ONA JE MOJA NAJLEPŠA ZORA! Petar Grašo emotivno o ćerki Albi!

Autor:

Zabava

30.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Petar Grašo progovorio je o najlepšim trenucima sa ćerkom.

ONA JE MOJA NAJLEPŠA ZORA! Petar Grašo emotivno o ćerki Albi!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo

Pevač Petar Grašo je nedavno izgovorio subonosno "da" pevačici Hani Huljić ćerki muzičara Tončija Huljića, sa kojom je dobio ćerku kojoj su dali ime Alba.

On je bio gost emisije ''Balkanskom ulicom'', a ona pitanje voditeljke koja je najlepša zora koju je dočekao, rekao je:

- Najlepša zora koju sam dočekao je moja zora a to je Alba, te je u prevodu zora, to je moja kćer. To je zora života - rekao je on, pa otkrio na kom mestu su bili najlepši poljupci u zoru:

Republika

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo o ćerki Albi

- Neki su se prvi poljupci događali u Splitu - rekao je Grašo.

On je takođe, otkrio i da ćerki Albi peva, ali više nesvesno jer uvek peva, dok je za pesmice za decu zadužena majka.

- Možda malo nesvesno, zapravo uhvatim se da sebi pevam dok nju držim u ruci, jer ja non stop pevam nešto, non stop pevušim u kući, to mi je podsvesno. Sad joj majka peva. Majka ima lep i anđeoski glas tako da nije problem - istako je Petar Grašo.

- Puno je trenutaka sreće, zaista ih je puno. Jedan od sretnijih moemanata je kada sam se 17. 07. vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u porodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke rekao sam sam sebi: "Ovo je tvoje majstore pa ti sad vidi". To je jedan momenat koji nikada eću zaboraviti, naravno - rekao je, pa otkrio kako je proslavio rođenje ćerke.

Republika

Foto: Boško Karanović

Petar Grašo o najlepšim trenucima

- Mi najčešće pijemo, al to je normalno. To ako se neko napije, nek se cepa, ali nije obavezno. To veče sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, par dana pre nego što smo mi mislili tako da me to zateklo, jer ja sam ostavio tih desetak dana kritičnih da budem kući, ali dete je malo uranilo, tako da bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u momentu - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading